Santa Cruz Museum of Art and History Patio Project  /   
  
 
  
     
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
    
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0in;
	mso-para-margin-right:0in;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0in;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
   Working with the Santa Cruz Museum of Art and History, JLJA led the design for a "secret garden" tucked into a patio space behind the museum. Linking the museum with adjacent pedestrian corridors and the newly-transformed Abbott Square, the back patio will serve as an engaging outdoor lounge and family-friendly oasis. It will feature an entry feature, planters and green walls, and paving and façade surface materials that tie into adjacent spaces. As a whole, the back patio and new plaza will include interactive sculptures, a rotating series of cultural projects produced with local artists, outdoor performance spaces, ongoing educational programming featuring workshops, events, and festivals, flexible furniture to encourage casual daily use, and locally-sourced food and drink. Together, the patio project and Abbott Square will be the creative heart of Downtown and a front porch for the museum's dynamic exhibitions and programs.
       
     
  Location:  Santa Cruz, California   
  
 
  
     
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
    
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0in;
	mso-para-margin-right:0in;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0in;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
     Client : Santa Cruz Museum of Art & History  Dates : 2015-current  Size : 2,600 s.f.  Cost : $300,000  Owner :  Santa Cruz Museum of Art & History   Museum Consultant :  Gyroscope Inc.   Architect :  Nielsen Studios
       
     
3-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
5-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
8-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
9-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
10-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
  Santa Cruz Museum of Art and History Patio Project  /   
  
 
  
     
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
    
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0in;
	mso-para-margin-right:0in;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0in;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
   Working with the Santa Cruz Museum of Art and History, JLJA led the design for a "secret garden" tucked into a patio space behind the museum. Linking the museum with adjacent pedestrian corridors and the newly-transformed Abbott Square, the back patio will serve as an engaging outdoor lounge and family-friendly oasis. It will feature an entry feature, planters and green walls, and paving and façade surface materials that tie into adjacent spaces. As a whole, the back patio and new plaza will include interactive sculptures, a rotating series of cultural projects produced with local artists, outdoor performance spaces, ongoing educational programming featuring workshops, events, and festivals, flexible furniture to encourage casual daily use, and locally-sourced food and drink. Together, the patio project and Abbott Square will be the creative heart of Downtown and a front porch for the museum's dynamic exhibitions and programs.
       
     

Santa Cruz Museum of Art and History Patio Project / Working with the Santa Cruz Museum of Art and History, JLJA led the design for a "secret garden" tucked into a patio space behind the museum. Linking the museum with adjacent pedestrian corridors and the newly-transformed Abbott Square, the back patio will serve as an engaging outdoor lounge and family-friendly oasis. It will feature an entry feature, planters and green walls, and paving and façade surface materials that tie into adjacent spaces. As a whole, the back patio and new plaza will include interactive sculptures, a rotating series of cultural projects produced with local artists, outdoor performance spaces, ongoing educational programming featuring workshops, events, and festivals, flexible furniture to encourage casual daily use, and locally-sourced food and drink. Together, the patio project and Abbott Square will be the creative heart of Downtown and a front porch for the museum's dynamic exhibitions and programs.

  Location:  Santa Cruz, California   
  
 
  
     
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
    
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0in;
	mso-para-margin-right:0in;
	mso-para-margin-bottom:8.0pt;
	mso-para-margin-left:0in;
	line-height:107%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
     Client : Santa Cruz Museum of Art & History  Dates : 2015-current  Size : 2,600 s.f.  Cost : $300,000  Owner :  Santa Cruz Museum of Art & History   Museum Consultant :  Gyroscope Inc.   Architect :  Nielsen Studios
       
     

Location: Santa Cruz, California
Client: Santa Cruz Museum of Art & History
Dates: 2015-current
Size: 2,600 s.f.
Cost: $300,000
OwnerSanta Cruz Museum of Art & History
Museum ConsultantGyroscope Inc.
ArchitectNielsen Studios

3-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
5-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
8-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
9-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg
       
     
10-2015-07-31 MAH - BACK PATIO_Concept Package.jpg